Tips voor de barbecue
Elektrische barbecue:
Leg het snoer stevig vast op de grond en pas op met regen. Gasbarbecue: Plaats de gasfles rechtop naast de barbecue! Houtskool barbecue: - Leg een bergje houtskool in de barbecue. Daartussen plaatst u aanmaakblokjes, die u vervolgens aansteekt. Volg de aanwijzigingen op de verpakking van de barbecue/houtskool/aanmaakblokjes. Wanneer de houtskool gloeit, kan het over de barbecue verspreid worden. - Wanneer de vlammen zijn gedoofd en de houtskool of briketten bijna grijs kleuren, heeft de barbecue de juiste temperatuur bereikt om het vlees mooi te grillen. - Voeg tijdig nieuwe kolen toe, dan hoeft u de barbecue niet opnieuw aan te steken. Ga uit van onderstaande volgorde bij het bakken van vlees, en let goed op de kleur van het vlees: 1. Rundvlees 2. Kalfs- en lamsvlees, spiesen(rose/gaar) 3. Varkensvlees en papillotten(helemaal gaar) 4. Voorgegaarde producten: worstjes, spareribs, kipproducten |
www.barbecueleunen.nl | 06-12571024 | bbqleunen@hotmail.com(klik)