Tips voor de barbecue

Elektrische barbecue:
Leg het snoer stevig vast op de grond en pas op met regen.

Gasbarbecue:
Plaats de gasfles rechtop naast de barbecue!

Houtskool barbecue:
- Leg een bergje houtskool in de barbecue. Daartussen plaatst u aanmaakblokjes, die u vervolgens aansteekt. Volg de aanwijzigingen op de verpakking van de barbecue/houtskool/aanmaakblokjes. Wanneer de houtskool gloeit, kan het over de barbecue verspreid worden.
- Wanneer de vlammen zijn gedoofd en de houtskool of briketten bijna grijs kleuren, heeft de barbecue de juiste temperatuur bereikt om het vlees mooi te grillen.
- Voeg tijdig nieuwe kolen toe, dan hoeft u de barbecue niet opnieuw aan te steken.
Ga uit van onderstaande volgorde bij het bakken van vlees, en let goed op de kleur van het vlees:
1. Rundvlees
2. Kalfs- en lamsvlees, spiesen(rose/gaar)
3. Varkensvlees en papillotten(helemaal gaar)
4. Voorgegaarde producten: worstjes, spareribs, kipproducten

Direct bestellen

Barbecuepakketten (>10 pers.) Kies uw pakket*:

"Deluxe" Aantal personen: (à €16,50)
"Royale" Aantal personen: (à €13,95)
"Populair" Aantal personen: (à €12,75)
"Vis" Aantal personen: (à €14,50)
"Kinderpakket" Aantal personen: (à €6,50)
Inclusief barbecue/gas à €15,-.
Geen barbecue/gas.

*Het samenstellen van uw eigen pakket is enkel telefonisch mogelijk.

www.barbecueleunen.nl | 077-3730117 | 0478-588465 | info@barbecueleunen.nl

©barbecueleunen, 2017